Anotace: ...tak zněla otázka v Diskusním fóru, položená zuzi98. Nečekejte vzletná moudra, ale spíše úroveň posledního ročníku prvního stupně ZŠ a to si ještě fandím.
Ringo své versíky na netu trousí,
snad z toho pánové nervou si vousy,
také jsem trvale vystrasený,
ze zase pro zmenu plácí zeny.
26.09.2011 16:42:00 | Ringo
někdy jsou to zoufalci..jako já:-)
když hlava nosívá
mnoho obrazů
až přetéká...řeka slov
úplněk i nov provází mne
když tápu a lovím je na papír
jedno podruhém
nocí...dnem jdem spolu prostorem i časem...
10.09.2011 19:59:00 | Mbonita