Anotace: bohužel, jediná opravdová kamarádka co jsem měl v Londýně zemřela :(
Nesmutni, až bolest pomine a jizva vybledne, zůstanou stálé a věčné vzpomínky, malé plamínky, co za víčky uzříš vždycky jenom ty... směj se časem... raduj a žij dál, takhle by si to přála... věř mi.
10.09.2011 10:03:00 | NikitaNikaT.