Předpoklady
Zaplavíme sluneční přístavy
Svitem naší představy
A zatajíme vlastní dech
Nostalgickým bojem o příběh.
Přineseme zimní pouště žár
Tam nahoru, na stožár
A za stvrzeného předpokladu
Vykouzlíme mystickou báji o pokladu
Z diamantu vlastního života.
Zaženeme nepravdivé předpovědi
O zatajené výpovědi
A zažehneme věčné pochodně
Poté, co pouze přechodně
Vkročíme do temnoty.
A až protančíme zimní bály
A zjistíme, že zakázaná jablka již nedozrají,
Úspěšně se přesvědčíme,
Že listí možná opadává a ledy tají,
Ale zázraky zimní mraky stále ještě protínají.
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, labuť, strašidýlko-střapatý, Mbonita, Stoneman, Juan Francesco de Faro, Bambulka, E.T.Jane, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)