Co děláš když nemůžeš spát
Přemýšlíš a začne tě to štvát
Tolik vzpomínek co tak strašně bolí
Přemítáš jestli to za to stojí
Má cenu pokračovat když nikdo neví
O co se snažíš a jak se ti to jeví
Nikdo to nechápe pro co to děláš
Nikdo netuší že jen odpovědi hledáš
Dá se říct že mluvím sama k sobě
Jak žít v týhle podělaný době