Našla jsem zde dalšího svého oblíbeného autora, od kterého si nenechám ujít už ani jednu báseň. Moc hezky píšeš a tvé veršování se mi líbí. Jen tak dál, jsem tvou, od dnešního dne, věrnou čtenářkou.
23.12.2013 02:08:24 | Hopsinka
Nemůžu si pomoct, ale má to spád, a čte se mi to dobře. Možná že ty rýmy jsou trošku jednodušší, ale proč ne, vždyť to nemusí být nutně na škodu. Hádám, že pro tebe velice důležitá báseň.
04.02.2013 21:05:34 | CCGREE