Tak si ho vysádruj a máš po starostech:-),
jo a raděj se moc nerouhej, co kdyby náhodou...
13.09.2011 08:20:00 | Jeněcovevzduchukrásného
No asi by jsem se měla přiznat pupík si nečistim...mě to je hrozně nepříjemný takže tam mám bordel:-)Báseň je opravdu drsná a citlivé duše se asi zhroutí a ostatní Tě zažalujou za buzny a hanobení Boha:-)a Bůh Tě ztrestá za ten pupík:-)))
12.09.2011 08:53:00 | la loba
:-D směju se!
11.09.2011 10:10:00 | Lagedama