O MANŽELOVI
Anotace: Jak mne vidí manželka
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Můj manžel
žáru lásky podléhal pokaždé znovu,
takže časem předstihl i Casanovu.
Jeho životní příběhy samá fraška,
překonával tím i Jaroslava Haška
Nad fantazií jeho děl
i baron Prášil by se rděl.
Ve svém životním zápolení odvěkém,
má snahu stát se lepším člověkem.
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)