Z války
Válka
Pro neznámé zvony bijou,
oznamují do světa,
za rakví nikdo nepláče,
nikoho nezajímá jich skon.
Jen prach,hlína,červi obejmou chlad těl,
nezazní salva děl,
bez slz a proseb o odpuštění
zavře se po nich zem...
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)