Všednost je krásná
Prázdný mezery,
prázdný místa.
Kolem mě i ve mě - poletujou.
Kde je světlo?
Kde melodie, kde vůně, kde barvy?!
Kde sou ty všední příběhy?
VŠEDNOST je krásná.
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)