SEN ?
Snad to byl jen sen
tvá tvář.
Snad to byla jen vzpomínka na
tvou tvář.
Snad to byl jen vánek
tvé pohlazení.
Snad to byla má deka
tvé pohlazení.
A ráno mi zbyl jen sen
s tvou tváří
A jen vzpomínka na
tvé pohlazení.
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, Maryje..., Elisha, Emmelia, jitka.svobodova, V.N.Losinský, Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)