Úzkostlivá
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-BwxnFd1oGc&feature=related
K ránu byla kapka smutku,
v odpočatých dlaních,
jak malý ráj
udobřených srdcí
Na cestě ticho..
Rozmanitý kraj mého světa
Ukrytý do vzpomínek
Chtělo se mlčet
Dovolit samotě její práci
Nechat ji kvést
nitrem..
Životem znovu plout
do míst za oblohou,
kde světlem opět ožít
a splynout do lásky
Možná poslední slova
nechat doznít..
Pro slzy jedné tmavovlásky,
tisíce dveří se otevřelo
Kde jen hledat klíč ?
Chci uzamknout svou komnatu
a odejít..
Obejmout svou druhou půlku
na opačném konci duhy
...
Bylo smutno, déšť
a do vlasů zamotala se krása
Přečteno 307x
Tipy 25
Poslední tipující: Krahujec, Kars, ECHO PARAZIT, jitka.svobodova, Maryje..., hatlapatla, Lota, zenge, Stoneman, la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)