Planétka Mária..
Stratil som hlas tak mi ho vráť
iba šepkám to meno
zakliesnený vo hviezdach, zvrat
je v nedohľadne, skleno
pozerám k Zemi z planétky
Mária a je mi zima
pobyt tu má za následky
že srdce ako syr má
diery od bludných kameňov
pomedzi samý kráter
červený trs cyklámenov
vyrastá z mreží, raster
zlieva sa v celok, srdce mám
deravé s čejsi menom
asteroid Mária dymí z jám
dym v srdci rozlomenom
vypĺňa dutín labyrint
nevyznáš sa v ňom sama
nemôžem sa nezapýriť
cit by som neoklamal
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, mademoiselle secret, Lota, hašlerka, Jiná, Mbonita, Donne, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro
Komentáře (4)
Komentujících (4)