Snad ztratila jsem hlas...
Anotace: pro Tebe... 08-09-2011
Sbírka:
Attila
Sedím tady…
snad ztratila jsem hlas,
z Tvých slov mám kůži husí,
v očích zas ten jas,
zas to v sobě trochu dusím.
Ukaž mi, že v těchto slovech
není jen jed, co otráví nás…
Chci cítit Tvůj výdech i nádech,
tak, prosím, posuň čas…
Komentáře (0)