Trošku v tom tápu...to je ale moje vina...je to přinejmenším zajímavé...pěkná...!!!
12.02.2006 17:35:00 | Milano
já asi moc nepochopil ale je vidět dobrá práce, fakt. má spád a fantazie nechybí. jinak díky za překlad z tý polštiny.. jediný slovo co mi nešlo byl ten řetízek.
12.02.2006 14:47:00 | kulishak
Pfuu, jsem se otřepal, kolik mrazu mi to prohnalo po zádech... Moc pěkně zpracované :-)
12.02.2006 11:39:00 | Buližník