měl jsem tě za očima
cesta k tobě byla dlouhá
barevná a měnící se kulisa
a všechno mimo tebe šedá šmouha
bylas
obzor plný příslibů
a jiskření
a dotyk
premisa
měl jsem tě za očima
rozcuchanou
tančící a plnou života
…než někdo dopustil
že přišla bolest
osud?
garota…
*
zůstalas mi za očima
rozesmátá
plná života...
Přečteno 450x
Tipy 50
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kyška, Jiparo, mírně kousavý králík, Kars, střelkyně1, Severka, Fighting Dreamer, hloubavá, prostějanek, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)