HRÁCH NA STĚNU
Anotace: ...láska je mocná čarodějka.
***
Jsi osel dobrých zpráv
doneseš
házíš perly
všichni to žerou
v žitě
pak kopou jámy
a ucho se utrhne
nevyženeš psa
tichá voda
to víš
boží mlýny
krve se nedořežeš
s holubem na střeše
spadne ti ze srdce
ale kosa narazí pod lampou
krátké nohy
trn nevytrhne
neutečeš
stejně všechny cesty vedou
pozdě bycha
bez mocné čarodějky
a v ruce lidí kladivo
/na čarodějnice/
***
Přečteno 298x
Tipy 33
Poslední tipující: Liška76, jvacl, PIPSQUEAK, modrá..., Psavec, Juan Francesco de Faro, zenge, Maryje..., Zasr. romantik, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)