plná čára
zvon
zvon
zvon
v dáli
ozvěna narážejícího kovu
mrazivým vzduchem
od úst kouř
bronzové tváře se nestačí smát
prázdné ulice
omítka opadává léta,
skleněné duše! se tříští neslyšně,
pořád celé roky
až nezbyde nic
krom zeleného kontejneru,
uvnitř
umazaného
od kečupu
smát se drásavě
smíchem hřebíků
líbat svojí krev
zasunout zítřek do kalendáře
myslet na smysl
zatímco
vynáší dnešek do popelnice
rybí kostřičky
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: její alter ego, Frr, janet_desp, Stanislav32, mkinka, carodejka, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)