Nečekal jsem, že se bude tak líbit. Asi něco do sebe bude mít. Děkuji Vám všem.
01.10.2011 00:19:00 | Daya
Dal jsem tomu tip i proto, ze je to zde v den mych narozenin, a to se mi libi. neco na tech stromech je.
14.09.2011 01:15:00 | tenflipskáj dysfunkt
Děkuji.
Animovaný příběh jsem neviděl, nicméně kniha Muž, který sázel stromy mi tiše chytá prach na polici.
Kniha od Jeana Giona je o síle ducha a skromnosti, mých pár řádků je, nebo by mělo být o něčem krapet jiném. Ale ať každému je volný prostor mezi řádky a metafory malují, že ano.
13.09.2011 20:25:00 | Daya
moc dobře napsané....viděl se i ten animovaný příběh....to by si měli pustit všecky lidi na světě.
13.09.2011 20:14:00 | ECHO PARAZIT
Něco takového jsem si dnes potřebovala přečíst..:)
13.09.2011 20:01:00 | Klementine