MÓDA
Modelky jako káňata
střemhlav dolů
řítí se
diety z plakátů
a konzervovaná anoreksije
v podprsenkách silikonu
ze zlata a brokátů
stárnoucí deprese
kudlanek v hedvábném kokonu
dlážděná lesklá mola
a dlouhé nohy
z kůže a ze skla
kdo není in,je nula
hodící výlohy
v hadrech
co by nikdo nenosil
móda
až za hranicí přírody
kostýmy z ptačího peří
klobouky z křídel netopýrů
boty ze slz hadů
mezi sebou soupeří
kdo zvíře na míru
oblékne v jakémkoli stavu
zuby krokodýlů
jako perly
třpytavé barvy motýlů
a krunýř želvy
jako šperk
jako pohrdání
přírodní dokonalostí
v zájmu přepychu
a prestiže
jako nekonečné dávkování
bez varování a bez znalostí
do stavu vpichu
a beztíže.
Přečteno 302x
Tipy 21
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, labuť, zenge, Jiná, la loba, CULIKATÁ, Mbonita, Donne, klinika, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)