Svoboda je ...
Jsem svobodný? Jsem. Svoboda dělá lidi lidmi, souhlasím s Mbonitou. :-)
16.09.2011 17:51:00 | hatlapatla
jsem svobodná...bez hranic....až tam kde začíná spokojený úsměv mého bližního...ten je pro mě nedotknutelný.....ale ne všichni lidé jsou moji bližní....:)ráda Tě zase čtu Han....:)
14.09.2011 10:00:00 | Noc17
svobodu nosíme v sobě...já ano..tu svou vnitřní nikdy nedám...dělá mne totiž člověkem.
14.09.2011 08:10:00 | Mbonita