PERFEKTNĚ PROMYŠLENÁ HRA
Lelkuje hřích
a vybírá si svou oběť
pečlivě
na zaváháních a lstích
číhá na podnět
až děsivě
promyšlená strategie
i sebemenší detail
zapadá do skládanky
kdy netušícího s lehkostí
odzbrojí a zneužije
aby ofenzívu zahájil
a skryl do tajenky
tak složité
a těžko rozluštitelné
když svými intrikami
přistrkává zdánlivě nevinné náhody
aby člověk chytil se do pasti
jako bezbranné zvíře
co bez nejmenšího tušení
neví
a nikdy nepozná
že vlastně ta náhoda
je perfektně promyšlená hra
jak obalamutit rozum
a rozvášnit city
i když si člověk myslí
že ho už nic
nemůže a nedokáže překvapit
že dokonale zná sám sebe
a má sebekontrolu
nad svými činny
a srdcem!
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, ECHO PARAZIT, hloubavá, Květka Š., CULIKATÁ, la loba, Mbonita, Psavec, Agniezka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)