Klidně mi lži.....
Anotace: lež je tak milosrdná......
Klidně mi lži, že se mnou zůstaneš,
že na mě myslíš i když zrovna spíš.
Klidně mi lži že, od stolu nevstaneš ,
že moji náruč neopustíš.
Klidně mi lži v lásce se všechno smí,
klidně mi lži pravdy mě ušetříš.
Klidně mi lži a všechno zůstane,
klidně mi lži ty jediná to smíš.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Tacca, kaaamiiii
Komentáře (0)