Prozření
Přemýšlím o možnostech
a že jich moc není
snažím se pochopit
nové situace, momentální dění
zamýšlím se nad realitou
připomínající snění
a někde hluboko uvnitř
cítím příjemné chvění
které se prolíná
se špetkou strachu
srdce až v krku
na rtech ta pachuť
cigaret a minulosti
hororového snu
a je to jen na mně
kolik ještě dnů
...
Budu takhle žít.
Přečteno 422x
Tipy 36
Poslední tipující: snupicek, Maryje..., A. V. Nýmand, NikitaNikaT., Gabrielle, Sýkorka07, Viktorie Zvalová, Emmelia, Stoneman, ir.is, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)