Mrtvá nevěsta
Pod černým, děravým závojem
Jsi Ty, má mrtvá nevěsta.
Kůži jako alabastr mrtvé ticho objímá.
Zahrabeme se do hlíny
A od konce života se budeme objímat.
Nad makovým polem hoří obloha
Spálí nás na popel
Ať nás vítr zaplete do sebe …
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)