Anotace: ve svítání černovláska modráskova květinka tančí poletuje občas prší směje se je duhová taje a je:)
hmm...moc pěkná :) Tedy používáš krásná spojení slov dá se říct skoro až zvláštní,slova jsou lehká a plynou tak nenuceně jak oblaka.Při čtení se slova vznášejí a skládají se do obrazů před očima,fantazie tak může krásně plynout.Jo..a některé obraty jsou kouzelný,teda fakt a to myslím smrtelně vážně.Takže myslím že tipování není vůbec důležitý ale přesto sem tipovala síla zvyku.Kdo umí cestu do srdcí lidí si vždycky najde,no žádný moudro ale nějak tak to prostě cítím,Čauky :)))
15.09.2011 14:53:00 | xoxoxo