Nejsem jediná
V žáru se spálím žárlivost
schovám se jen za stín
nechci, říkám dosti
nešlo o můj klín.
V šeru a bolesti
za ticha pláču
probudím se z rána
zas sama
dost bylo hráču.
Jak můžu být stále sama?
Ptám se
stal ses hajzlem
srdce jsi rozbil
jako by majzlem
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT., E.T.Jane, Mbonita, V.N.Losinský
Komentáře (1)
Komentujících (1)