DO SLUNEČNÍCH SKVRN
Snová stimulace
proces povzbuzení jedince
samo únik
sexuálního vzrušení
vesmír křivolace
v onanii měsíce
v napružené tmě průnik
do hvězdy vzkříšení
povzdech večernice
v beránčím rouše
co hltá krajky sametu
a něžně drtí kraslice
zuby nehty kouše
zasněného poetu
kráčejícího
malého prince
v sublunární galaxii
do slunečních skvrn
čtyř živlů
země……..zjizvená duhová kulička….vůle
voda……..hluboká a bolavá jako zaslzené oči….vytrvalost
oheň……..spalující vášeň jako hřích….energie
vzduch…..polibek podzimních draků….hodnota
v reálnu či v ne reálnu
nebeských těles
hmotné povahy
tak….vnímej vše krásné po ránu
tak….to v sobě přelez
tak….kašli na výstrahy.
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, ECHO PARAZIT, Donne, hloubavá, Maryje..., hatlapatla, Mbonita, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)