Sladké zítřky
Oči z marcipánu
šíje z lékořice
Ty nevíš, co mám v plánu
tajím to převelice
Úsměv s vůní borůvek
a trochou toho zázvoru
Jsi můj lásky ostrůvek
poděkuji amoru
Poděkuji
za sladké zítřky
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, Doradan, Petbab, CULIKATÁ, Květka Š., E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)