Slnečné..
Slnečné motýle
zotrvať
chceli len do chvíle
tlieť a hriať
kým im primaľujem
na krídla
srdiečka, záujem
je i tlak
na moje umenie
maliarske
dve srdcia rumenné
po láske
túžiace do ôk im
doplniť
každé druhým blízkym
oslniť
krídelká v pohybe
dotyky
rozmnožia, rozhýbe
drôtiky
tykadiel útlych tiel
motýľov
slnečný vietor, cieľ
rozptylov
dvojo sŕdc ostáva
neznámy
- výber z diel, zostava
s menami
Přečteno 247x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, nikoolkaaa, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Mbonita, la loba
Komentáře (0)