Jsme
naděje..co to je?
myšlenka co v tobě žije
nostalgie
ne není to včera
a nebude dnes
vítr ty lásky neodnes...
jen ale v doteku
v povzdechu bez křiku
mlčí...
jen tiše hledá
jména
kde nápis není
mění
jen někde je...
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hloubavá, labuť, klinika
Komentáře (1)
Komentujících (1)