TEĎ NĚJAK NIC
Dřív jsem psal víc
To ještě věci se mi děli
Teď nějak nic
Když sedim doma na prdeli
Nemám co říct?
Myšlenky hlavou se mi rojí
Jen rub a líc
A spousta věcí jichž se bojím
V noci když spim
Na mojí hrudi Mora tančí
A já to vim
Zatim jsem na ni vždycky stačil
Sílu mi dej
O to Tě prosím Kristepane
Démonů rej
Kolem mě ať ustane
Vzdávám Ti dík
Svítání rozehnalo běsy
Já prosebník
Hříšník žijící pod nebesy
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Janna, ECHO PARAZIT, la loba, CULIKATÁ, labuť, Elisha, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (2)