16. září 2011
Anotace: ...o lásce, smrti a poznání :)
Čtu Holana
řádky šustí listím bujných habrů
v koších měknou jablka
a na dveřích
tří královské přání svítí poselstvím
zvu tě domů
básní se pokouším
v září
ve kterém jsem se narodila
a ty se bráníš dát se znovu poznat
i když tě svádím jehličím
i když čítám o blíženectví za zdí
o kytkách na urně Veroniky
Jsi tam někde,... Achille
nosíš mou krev
na patách?
Přečteno 457x
Tipy 48
Poslední tipující: Cassandra, Radek.oslov.Šafárik, Maryje..., James Libustka, enigman, zvířenka, V.N.Losinský, Emmelia, el viento, prostějanek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)