Anotace: Včera jsem se díval na těhotnou kamarádku, naráz si vybavil svou ženu před léty. Obě měly ve tváři něco stejného, co jsem se pokusil dnes v autobusu do Prahy, místo filmu, popsat.
Sbírka: Až na vyjímky
Co jsem to tady objevila za krásu...
02.10.2018 12:31:38 | Milena
Přečetla jsem si od Tebe spoustu řádků a nad každou básničkou se chvilku, větší či menší zastavím, ale dech mi vyrazila tato A co je víc.
09.11.2017 20:11:47 | Iva Borecká
Já dodala bych jen:
všehomír těhotné ženy
sentoza harmonie
rysy jsou vyladěny
a nový život ž.i.j.e
***
d.ě.k.u.j.i - nesmírně!
22.09.2011 10:50:00 | šuměnka
šplhnul jsis i u nematek.Hodně jsem pracovala s těhotnýma a jejich záře mě vždycky nabíjela nesmírnou radostí...mnohé takové ty šedé myšky těhotenstvím nesmírně zkrásněly a nejhezčí pro mne bylo když mne miminko po narození poznalo...masírovala jsem a na děTátka mluvila a hladila je přes bříško a opravdu když se pak narodili nikdy mi v náruči neplakali:-)))
19.09.2011 14:51:00 | la loba
Díky, připomenul jsi mi ten krásný pocit, když jsem nosila pod srdem své děti a šeptala jim, jak se na ně těším...
17.09.2011 07:17:00 | labuť