VÍME
Víme...
... Že lana jsou spletená z provázků
Že sex často pokládám za lásku
Že vzruší mě někdy pár podvazků
Že nalitej bejvam i na facku
Že né každá práce musí bejt dřina
Že jsou horší věci než kocovina
Že benzín i nafta je hořlavina
Že hoří i kvalitní lihovina
Že né každá kočka musí bejt zvíře
Že princezna počká si na rytíře
Že né vždycky špatný je skončit v díře
Že války se vedou prej v dobrý víře
Víme že víme že oni vědí
A sníme že sníme co oni jedí
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: Janna, wrest14, E.T.Jane, zenge, CULIKATÁ, labuť, Bambulka, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)