UFO
Anotace: Rýmy mi moc nejdou ale aaspoň jsem se pokusila nasat něco o ufounech ;D
Sedím v noci na balkoně pohlcena tmou
v mé malé hlavě mám myšlenku jedinou.
Vzudchem proudí divné vlny
budí ve mě napětí
a já stále sedím,koukám,čekám kdy už přiletí.
Dřímá ve mě velká touha
poznat jiné životy,
čeká mě cesta dlouhá
nedělám si trampoty.
Sedím v noci na balkoně pohlcena tmou
v mé malé hlavě mám myšlenku jedinou.
CHci už sedět v jejich lodi a z okna se smát
jjednou provždy tomuhle životu a lidem v něm zamávat.
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)