Kráska a zvíře
Anotace: snad každý tu pohádku zná.....
Jsi kráska a já zvíře,
co čeká v zámku obrostlém růžemi,
jestli se vrátíš.
Mé srdce puká,
duše umírá,
vím že se ve světě lidí
už navždy ztratíš.
Nepřijdeš zastavit mou smrt
polibkem bez strachu
z toho co by mohlo být.
Mám tě tak rád krásko má
tak nezdržuj se musíš jít.
A na mě klidně zapomeň
to ty má lásko musíš žít.
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, jitka.svobodova
Komentáře (0)