Pivní příběh
První pivo
ignoruješ mě, já tebe též
Druhé pivo
dotýkáš se mě, já tebe též
Třetí pivo
hladíš mě, já tebe též
Čtvrté pivo
dorážíš na mě, odmítám tě
Páté pivo
odmítáš mě, dorážím na tebe
Šesté pivo
nedotýkáš se mě, já tebe též
Sedmé pivo
ignoruješ mě, já tebe též
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Muta cum liquida, borůfkovej shit.
Komentáře (3)
Komentujících (3)