Myslím si.....
Anotace: když nevíš jak dál
Myslím, že už se nikdy nedokážu smát,
když mi můj anděl odešel.
Myslím, že už nikdy nebudu mít rád
můj život bude bez křídel.
Myslím, že šedý budou dny
a v noci nebudu moct spát.
Myslím, že budu jako slepý
když do očí se ti nesmím podívat.
Přečteno 358x
Tipy 16
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ, hašlerka, Tamara, synanceia, jitka.svobodova, tato22, Tacca, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (2)