z druhé strany
.
Kde vane kouř z křídované natě
otáčím se za hvězdami
tvá hloubka už má tě
celou s růžemi
Bůh dnes šeptá
svoje přání
ne, nesplním je
noci chtiví občani
tváře od prachu
a nebe krvácí
možná ze strachu
se básník ulicemi potácí
a čmárá na beton
své grafiti
oči zahoří
až ho praštím
tak se zmátoří
dnes chodí Jova
a řeže písty do oleje
plíce do vzduchu
nabízí kurděje
a systémovou poruchu
z mozku teče šťáva
kost se půlce rozlomí
růže posychá
něco umře
to se stává
dech už zase utichá
svět zkysnul
a zkomiksovatěl
každé ráno
se mi stává
že mou cestu
přehradí hradba těl
.
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, zenge, Madanik, Dota Slunská, tato22
Komentáře (0)