Nikdy nic nebylo perfektní
Užívat si popraskaný podzim
Být občas uvnitř
Dotahovat uzávěry energie
Zametat inzeráty: Máš hezký obličej
Schovaná v mýdlové bublině
Chodí po náměstí
Tahá černé světlo za prsty
Radost v rozkvětu
Řád který je mimo ně
Sešitá nevědomost pod nitrem
Cizí fotky na stole
Hořkost která sladká je
Barva rudých rtěnek které nejsou povrchní
Nikdy nic nebylo perfektní
Obrácené listy z knih
Hrdost která lepí
Namalované zážitky
Ve vlasech zabořené cizí prsty
Empatie která se stejně nezastaví
Jizvy které srostly
Mít ty křídla a jen tak mávat
Klíč který vše posunoval
Když šel a jen se pousmál..život
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Maťa
Komentáře (3)
Komentujících (2)