All is true

All is true

Anotace: ... (06)

.

Nevím co jsem nepochopil
nevím co jsem ti udělal
nevím proč si musel
odejít

možná nejsem ten dokonalý
za kterého jsi mě
chtěl mít

nevím co vám vadí
co hledáš v dešti

a kdo ladí
rozskřípané struny
pěstí

studny a věže

a spánek
nevinných

a pak tiše v leže
rozmnožovat smích

a nebo v nespánku
najít
práh bolesti

co snáší z nebe
cigarety a chlast

tiše se zasmát
a pak se v tobě
ztratit zas

a nemít místo
pro slzy

a nejít nikdy tam
kde je moc brzy

a nemít místo
pro sebe

a nejíst
a nepotkat tebe

když nenávist
píše do spánků

a když vlny studí
na kotnících
copánků

jsou to jen slova
věčně pravá

jsem ruka
co tě schová

a nenacházet pointy
s ironií spát

probouzet se od tebe politý
a tvou vůni rozervat

že láska nemá jméno
velká lež

že krása protančila věno
přej si co chceš

že oheň žije v kruzích
a svět se řítí do temnot

topíme se v dluzích
citových

jen mne stačí odepnout
a pustit

ne obepnout
a dusit

a já poletím
nevím kam

do všech květin
díru udělám

z tvé barvy
mi ztuhly ruce

oněměly rty
uhýbající oči
napsaly komenty

.
Autor blue, 18.09.2011
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Madanik, PrinceznaHeliovýchbalonků, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel