Temný moment
Anotace: Pevný základ stavby hájí, však co když motýl mávne křídly?..
Perutě strhané, nocí tak prodrané
Tmou se zmítá, pírko malé - vzlétne ještě?
Už snad ne.
Tak nedá mi spát, ta tíha noci, kdy čekáš, doufáš... bez pomoci
A hledáš něco kouzelné, co zhojí rány smrtelné.
A láska? Ta, která tu stála, tiše, smutně klopýtala
Však možná najde pomoci, když padne popel bezmoci.
Komentáře (0)