trafika
.
.
div se o mě nepřerazíš
až do trafiky světa
půjdeš ráno pro neviny
taky vsadit si
na včera dnes a zítra
po cestě pár trpaslíků
co ve dne trpí
v noci slíkají se
do síťovky nabereš
abys mi je jen tak tak
nasypala do uší
ať tam v tý mý kebuli
taky někdo maká sakra
.
.
.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcella
Komentáře (1)
Komentujících (1)