Jan a já...
Anotace: možné setkání...
Arbesák se kvapem blíží
Do hospody oba míří
V putice se chopí zbraní
S pulitrem vědí, jak na ní…
Žízeň, to je mrška žhavá
Jak na ní, je otázka…
Napiš si své rekviem !!!
Vyhrajeme jenom s tím,
Že ho všechen vypijem !
Jan pije Becher a já vodku
Pivo si dáme,
Místo utopenců
K snědku…
Odpovědí se linou
Z našich úst
Za všechno může
Dlouhý Alkoholův půst
Pak oba svorně
U stolu spočnem
Není naše tužba
Dokud nás nevykope
Putiková služba…
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)