Pouhý omyl. Pravděpodobně
Jsem červ. Červ uzavírající se do klubíčka. Do své černočerné samoty. Kutálejí se balvany, vybírají si snadný cíl,MĚ. Snažím se uhýbat, avšak… jsem jen pouhopouhý hmyz. Mohu si i já odžít svůj osobní příběh ? Tohle jistě není on. Mohu se na tomto světě učit ? Obrovské, hrnoucí se balvany znamenají krok dál ? Jak dlouho se budou kutálet ? Často sním. Sním o létání. Sním o tom, že jednou vzlétnu do oblak a usadím se do něžného obláčku štěstí.
Komentáře (0)