Anotace: ..a na očích máš brnění. - Nemluvte tak.
Pouze slova,
žádný boj.
A přece: nůž vražený do hrudi.
K ránu
slunce spálí každý sen.
Jen bolest
Tě probudí.
Jak ten nejostřejší tón.
._______________________ _ _ _ . . .
Pod ním
ticho láme se
a hroutí
na dno.
Slzy ve skle praskají..
Utopí Tě
snadno.