Rozbité krasohledy
Anotace: náhlý příval myšlenek na brněnským nádraží
Rozhodně ne poprvé
a taky ne naposledy
sčítám
jak ubíhaj dny
a sny jsou
jen rozbité krasohledy
omezené mihotáním víček
Tak marně hledám
barvy ze včerejšků
a všude samá šedá
program co přepnout se nedá
jak reklama na zubní pastu
s plastovými úsměvy
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: whiolet, la loba, Reunion Proximus, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Hazentla, labuť, Jana M., Donne
Komentáře (3)
Komentujících (3)