M.bonitce mnoho lásky, zdraví přeji též a s upřímností srdce, to mi věř:-))a Tobě veliké St:-)
20.09.2011 13:12:00 | CULIKATÁ
další steh na spodničku
rudá nit vyšívá;
maličkou slovní hříčku
pro mozek, pro zorničku
pro muže
pro detektiva
pro rána bouřlivá
na plátcích z růže
kde luk a tětiva
v souladu ožívaj´...
20.09.2011 12:34:00 | šuměnka