PCHE
***
Kolikrát ti budu opakovat
ne ne ne
tráva plná kopretin za sluneční záře
fuj
mrkni do kalendáře
2011
ne
Nahraně pořád jen na hraně
necítíš
klišé s rybím zápachem
fuj
nestraš pořád strašákem
2011
jo
Ty to nikdy nepochopíš nebo co
utíkej
s dobou která chvátá je
pche
láska s trochou orgie
2011
že
Co já? Co ti po mně vlastně je
Jó miluješ ale to je přece tvoje lež
chceš
tak dělej a ne že ne
no tak
však pták tě stále miluje
2011
e
A já? Já se smířím s novotou
Hele vole super špica ne
he
vono na tom vlastně něco je
když se jen tak
jen tak nějak jen tak nějak obcuje
aj
2011
Že prý je … pche
Hipís
pokrytecká hostie …
***
Přečteno 270x
Tipy 23
Poslední tipující: piťura, Maryje..., PIPSQUEAK, ECHO PARAZIT, Holis, labuť, zenge, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)