Tmavomodrej ... Bezdomáda ...
.
.. v dálce Bugati step
a Tři strážníci
... to jistí ...
to je jistý
a jeden by řek´
dost nahovno
´když drolíš vajgly
do hnědýho papírku
ale stejně
je to vlastně fajn
srát na to
že ti kňourá v břiše
unisono s prašivou kočkou
a žít si svůj svět
zatímco neklidný davy jedou
všude ... a nikde
a jen vy dva
nikam nemusíte ...
--------------------------
comment Vindaldrámovi ...
.... a Jeff Beckovu vybasovanýmu sólu ...
*
Přečteno 375x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Elisha, Severka, Michal Kvido, isisleo, labuť, zenge, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Miskitka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)